Voorgerechten
Steak Tartaar €18
Met Truffel, kaviaar, kwartel ei, en sesamkletskop met parmazaan
Eendenlever €19
Eendenlever met een rilette van eendenbout, balsamico uitjes, rode port stroop en veldsla
Vegetarische Carpaccio €16
Carpaccio van gemarineerde bloedsinaasappel en diverse bieten, espuma van blauwe kaas en granaat appel
Capo Vitello Tonato €18
Tataki van tonijn in groene kruiden met gerilde kalfslende, creme van tonijn, bonito flakes en kappertjes
6 oesters creuses €18
Hoofdgerechten
Ossenhaas €35,-
Ierse ossenhaas met runderboter, 7 dagen gedroogd eidooier en fondant aardappel.
Wagyu burger €32,50
Wagyu runder burger met een gouden brioche bol, truffel, gebakken eendenlever, gekarameliseerde ui, zoete aardappel friet
Kreeft €80,-
Hele kreeft in boter met een rijkgevulde Bisque, cocquille, blacktiger garnaal, en kreeftenpolenta.
Red Snapper €27,50
Couscous van schaaldieren, jus van hollandsegarnaal, venkel, aspergetips en baby wortel
Vegetarisch €25,00
Coquilles van Koningsoesterzwam en knolselderij met saffraansaus, hazelnoot, peulvruchten en truffelaardappel
Sides
– Groene groenten
– friet met truffelmayonaise
Dessert
Capo chocolade € 15,00
Gouden chocolade bonbon met een crème van eendenlever en hazelnoot,
layercake met chocolade genache en pure chocolademousse.
Lemon Strawberry Cheesecake € 12,00
Vanille aardbeien, roodfruit coulis, kokos rasp en boterkoekjescrumble
Kaas plank
4 lokale kazen vijgencompote en kletzenbrood € 13,50
Japans
Capo roll €33
Tempura kreeften staart met tartaar van kreeft en coquilles, asperge
en kaviaar
Golden Dragon € 24
Uramaki met grote tijger garnaal met avocado enbladgoud
Black Shellfisch/ Black seafood € 24
Uramaki met zwarte rijst en cocquilles, saffraan, appel en langoestine
Red snapper Tartaar € 24
Met zeeegel, kaviaar en sushi rijst